Contact

Zowel Hans als Chantal hebben een ruime ervaring. In het leven. In het ondernemerschap. De trajecten, begeleiding en individuele workshops zijn voortgekomen uit de kennis die we hebben opgedaan, de opleidingen die we hebben gevolgd en het inzicht dat het leven ons gegeven heeft.

 

Het Zakelijk Creatief is opgericht om jou verder te helpen, je te behoeden voor de valkuilen waar we ooit zelf in gelopen zijn. Vooruit in jouw ondernemen, daar zetten we ons voor in. Met persoonlijke begeleiding, in korte of langlopende trajecten, in groepen met gelijkgestemden of juist in groepen met heel andere type ondernemers dan je gewend bent.

 

We zijn compleet in ons aanbod. Wat we voor je zouden kunnen doen, daar komen we alleen tijdens een persoonlijk gesprek achter. In zo’n gesprek kijken we naar waar je tegenaan loopt. Naar waar jouw behoefte ligt. Menselijk contact, dat helpt je verder. Bel daarom dan ook gewoon eens met één van ons. Maak een afspraak, laat zien wie je bent en leg wat je op de borst hebt op tafel. Wij zijn als een kluis: volledig veilig. Een eerste gesprek kost je niets anders dan een uurtje van je tijd. In dat uur kijken we samen naar wat we voor jou zouden kunnen betekenen. Is er geen klik? Dan nemen we gewoon weer afscheid van elkaar en hoor je niet meer van ons. Wat denk je? Gewoon eens vrijblijvend doen?

 

Bel of app voor een afspraak met Hans op 06 452 11 261.

Met Chantal op 06 812 89 663.

Andere vragen? Mailen kan ook: info@zakelijkcreatief.nl.

 

Chantal op LinkedIn

Hans op LinkedIn

Castellastraat 84
6512 EZ Nijmegen

info@zakelijkcreatief.nl

Hans: 06 452 11 261
Chantal: 06 812 89 663

Contact

zakelijk creatief Nijmegen