Wie zijn het ZakelijkCreatief

Een gemĂȘleerd gezelschap van communicatiespecialisten, strategen, uitvoerders, coaches, ondernemers, kunstenaars en opleiders.

Initiatiefnemers Hans, Chantal, Walter en Martijn hebben ieder binnen hun eigen vakgebied veel organisaties van binnenuit mogen zien. Ondernemers gesproken. Gezien wat er speelt. Daarnaast hebben zij in de vele jaren dat zij actief zijn een groot netwerk aan professionals opgebouwd. Weten zij wie op welke plek het best tot zijn recht komt. Begrijpen zij waar de behoeften liggen. Zien zij waar er verbeteringen te maken zijn.

Verbindingen leggen. Op afstand werken. Werken met wisselende teams. Zij hebben de ervaring. Inzicht in dynamiek. In onderlinge verhoudingen. En zetten dit nu in om antwoord te geven op de vragen die er zijn.

Leer ons kennen. Ga de uitdaging aan. Durf te vragen naar hoe zij het aan zouden vliegen. Zij kijken alvast uit naar die persoonlijke ontmoeting.

Zakelijk Creatief Hans Weeren

Hans

Inspirator

Hans daagt je uit, haalt je uit je comfortzone door anders te kijken, anders te (laten) doen. Zonder dat het schuurt of ingewikkeld wordt laat hij je een andere route zien. Een alternatief op de gebaande paden. Het olifantenpaadje: jouw eigen weg naar balans en (werk)geluk.

Zakelijk Creatief Chantal Fransen

Chantal

Maakt inzichtelijk

Wie ben jij, wat wil je en hoe ga je dat bereiken? Dagelijks staat Chantal ondernemers bij in het zichtbaar maken van wensen, mogelijkheden en wijst ze de weg naar de realisatie van dromen en bedrijfsdoelstellingen. Laat zien wie je bent. Laat anderen ervaren wat jij te bieden hebt.

Zakelijk Creatief Walter Sietinga

Walter

Beelddenker / Beeldcreator

Met zijn jarenlange ervaring als ondernemer, werkzaam tussen ondernemers heeft Walter vanachter zijn camera veel gezien. Observerend, nadenkend en acterend. Om dat wat er is zichtbaar te maken. Subtiel en soms confronterend. Walter kijkt. Oordeelloos. En laat zien wat is.

Zakelijk Creatief Martijn van de Voort

Martijn

Helpt je op weg

Soms zit het je tegen. Loop je tegen vragen aan waar je geen antwoord op hebt. Loop je vast. Martijn maakt los. Maakt los wat soms al jaren vast zit. Veelal ongezien, maar met grote invloed op dagelijks functioneren. Martijn geeft inzicht in wat jou tegenhoudt om jouw volledige zelf te zijn.