In groepen

Met een creatieve geest is meer te bereiken, het is de grondgedachte waarop het Zakelijk Creatief is opgezet. Het leven is spelen. Spelen met wat je gegeven is. Spelen met wat er gegeven wordt. Het is pas mogelijk om te spelen als je je bewust bent van wie je bent en wat je kunt. Heb je eenmaal die open blik, dan is er geen grens aan wat je kunt bereiken. Alleen, of in samenwerking met een ander. De workshops die wij aanbieden richten zich op het vergroten van je blikveld. We leren je om het zelf te doen. We leren je om de juiste keuzes te maken als je het een ander laat doen. Ons aanbod richt zich op de drie sleutelelementen van het zaken doen: positionering, marketing en acquisitie. Kies uit ons ruime aanbod dat wat het best bij je past of kies voor een volledig traject. Heb je vragen over wat wij precies voor je zouden kunnen betekenen? Ben je op zoek naar antwoorden op specifieke ondernemersvragen of heb je behoefte aan langdurige begeleiding in een groep of alleen? Bij elke vraag kunnen we je verder helpen. Even bellen voor een nadere kennismaking?

Positionering

 

Hoe zorg je ervoor dat je opvalt, zichtbaar bent in het huidige woud van aanbieders en bedrijven? Het Zakelijk Creatief biedt je de handvatten om jouw verhaal zo sterk mogelijk neer te zetten.

 

Workshops die dieper ingaan op het positioneren van je bedrijf:


First Contact

Gate Way Experience Entrepreneur

Zie je mij?

 

We richten ons in onze bijeenkomsten zowel op de startende als de door de wol geverfde ondernemer.

Positionering. Vertel jouw verhaal ism het Zakelijk Creatief

Marketing

 

Je bedrijf staat als een huis. Je product is op orde, de processen lopen vlekkeloos en de mensen in je bedrijf gaan ervoor. Het plaatje klopt. Helemaal. Maar hoe kom je aan je klanten? In onze marketing bijeenkomsten laten we je zien hoe de mens in elkaar steekt en hoe je hier, met oog op jouw bedrijvigheid, het best op in kan spelen. Kies uit de workshops:

 

Image is part of the future deal

Zintuiglijk schrijven

Meetbare resultaten

Marketing. Laat jouw bedrijf zien ism het Zakelijk Creatief

Acquisitie

 

De fundering staat. Je verhaal is goed. Mensen weten je te vinden. En dan… dat laatste zetje: hoe maak je van geïnteresseerden (langlopende) klanten? Hoe zorg je ervoor dat klanten ook fan van je worden?

 

Sales… het woord alleen al laat de rillingen over de rug van vele ondernemers lopen. En toch, zonder sales geen omzet en dus geen bedrijf.

 

Het kan je tegen zitten. Het kan je tegen de borst stuiten. Maar je moet erop uit. En dat is best leuk (echt waar). Geloof je ons niet? Doe mee met een van onze workshops en ervaar dat sales niet alleen broodnodig is, maar ook inspirerend en een bron van positieve energie.

 

Humoresque on the job

Basis communicatie

Vlog

Netwerken… hoe doe je dat nou?

Acquisitie is leuker dan je zou denken