First Contact

Introductie bijeenkomst van het Zakelijk Creatief. Voor starters en gevorderden in ondernemen. First Contact stemt af op actuele zaken en vraagstukken die door de deelnemers worden aangereikt. Daarnaast maak je kennis met een aantal werkvormen die helpend zijn om jou in jouw ondernemen sterker te maken. Bijvoorbeeld hoe je je omzet een boost kunt geven.

 

Waar loop je tegenaan? Vertel het ons. Vertel het de mensen die begrijpen waar jij soms wakker van kan liggen.

 

 

First contact Zakelijk Creatief

Het leven is een leerschool. En mensen komen samen op verschillende momenten en in verschillende samenstellingen. Contacten hebben een doel, en iedereen staat in een andere fase in zijn eigen leerproces. Daar haken jullie naar mijn idee prima op in.

Hoe ik over jullie denk?

Jullie zijn nuchter en no-nonsense. Doe maar normaal, ben jezelf en haal je sterkte punten naar boven. Groei. Je hoeft je niet anders voor te doen dan je bent. Ik ben normaal niet zo goed in presenteren, in oefeningen en in rollen-spellen. Dan ga ik op slot. Maar kennelijk voelde ik me in deze omgeving veilig genoeg om het gewoon te doen.

 

Bedankt Anke voor deze mooie woorden, we zien je snel weer 🙂

 

 

Naast dat we je allerhande handreikingen doen waar je zelf verder mee kan is First Contact ook een mooie netwerkbijeenkomst. De eerste concrete samenwerkingen zijn al tot stand gekomen. Fijn!

 

First Contact is een twee uur durende bijeenkomst en kost €47,50. We komen bijeen in de mooie inspiratieruimte van DPN Print aan het Kerkenbos in Nijmegen. Aansluitend is er alle ruimte om onder het genot van een drankje en kleine versnapering na te praten.

Aanmelden doe je door een mailtje te sturen naar info@zakelijkcreatief.nl.