Individueel

Het Zakelijk Creatief werkt in groepen. Daarnaast werken we met individuele ondernemers in één op één business coaching sessies. Tijdens deze sessies gaan we het gesprek met je aan en gaan we actief aan de slag. Kijken we naar jouw drijfveren en dromen. Waar loop je tegenaan? Wat houd je tegen? Maar vooral: Waar ligt jouw potentie ? Er is zoveel mogelijk: praktisch, professioneel en persoonlijk. Door ons met aandacht te richten op alle elementen in je leven, acties te formuleren op basis van inzicht en daar daadwerkelijk op acteren, te spelen en te reflecteren zul je groeien in jouw ondernemen.

 

Ga de uitdaging aan en meld je aan.

Ondernemen anno nu

Hoog ligt de druk op bekwaamheid bij het praktisch handelen. Hectisch is het karakter van de snelheid waarmee je informatie moet verwerken. Telkens weer heb je persoonlijk te dealen met het maken van de goede keuze. Voor jezelf en voor het collectief waarmee je zakelijk en privé verbonden bent. 

In zaken – startende, groeiende en consoliderende – wordt veel van ondernemende mensen verwacht. Daarbij kunnen routines en wanen van de dag jouw oorspronkelijke doelstellingen en idealen in de weg staan. Hoe ga je dan de weg weten te vinden die jou weer vooruit helpt? Hoe breng je balans terug in jouw bedrijvigheid?

Mogelijk zit je al in zo’n fase van ‘het niet meer weten’. Misschien heb je het gevoel dat je toch iets anders zou willen. Of heb je een update aan inspiratie nodig. Op zakelijk gebied, privé….. Voor jou hebben we een bijzondere vorm van begeleiding in huis. Een methode die zich onderscheidt met persoonlijke opdrachten en reflecties. Ze helpen jou op weg naar nieuwe inzichten. En daarbij kunnen zomaar de praktische mogelijkheden in beeld komen.

 

Direct meer structuur in je werkzaamheden? Bel voor een eerste kennismaking met Chantal en kijk met haar hoe je verder komt. Dagelijks een inspirerende verdiepingsslag ontvangen? Meld je dan aan voor Struct_uur.

Ondernemen anno nu | Het Zakelijk Creatief